Fetch on kodin logistiikan ytimessä. Me emme pelkästään toimita laajaa valikoimaa tuotteita vaan tarjoamme lisäksi erilaisia lisäpalveluja kotiovellesi. Itseasiassa se on yksinkertaista – me teemme verkko-ostamisesta todella helppoa. Verkkokaupassamme on toimittajakohtaisesti myynnissä extra tuotteet. Lisäksi pääset eroon vanhoista tavaroistasi. Olet lopultakin löytänyt luotettavan palveluntarjoajan, joka noutaa ja toimittaa tavarasi!

Miten me toimimme

Saman päivän toimitukset jopa 3 tunnissa
Tunnin aikaikkuna toimitukselle
Kierrätyspalvelut asiakaskohteesta
Mahdollisuus seurata lähetystä reaaliajassa
Paketti voidaan jättää ovelle

Erityispalvelut

Voit hyödyntää noutopalvelujamme, sillä tarjoamme laajan valikoiman erilaisia
kierrätyspalveluita. Noudamme kierrätettäväksi tyhjät pullot, pienet elektroniikkalaitteet, paristot ja
vanhat lääkkeet. 

Asianmukainen käytöstä poistaminen ja kierrätys pitävät planeetan vihreänä.

package-at-the-door-icon
Et ole toimituksen aikana kotona? Ei hätää – me voimme jättää paketin kotiovellesi! Valitsemalla tämän palvelun annat meille oikeuden hoitaa toimituksen ilman vastaanottokuittausta ja vapautat Fetchin ja lähettäjän vastuusta liittyen toimitushäiriön aiheuttamiin vahinkoihin ja menetyksiin.
batteries-icon
Käytettyjen paristojen ja akkujen palauttaminen kierrätykseen.

 

Miten lähetän paristot kierrätykseen?

Pakkaa paristot pieneen noin 100 ml pussiin (samanlaiseen pussiin, jolla otat nesteen mukaan lentokoneeseen). Valitse kuinka monta pussia haluat palauttaa. Toimitamme paristot kierrätykseen

Millaiset paristot sopivat kierrätettäviksi? 

Kerättäviin paristoihin eivät kuulu ajoneuvojen akut, vain teollisuusparistot tai isot litiumparistot.

bottles-icon
Otamme vastaan kierrätykseen tarkoitettuja pulloja ja tölkkejä.

 

Millaisia pulloja voidaan palauttaa?

Palauttavien pullojen ei tarvitse olla pantillisia.

Kuinka monta pulloa voin palauttaa?

Yhden säkin tilavuus on standardin mukaan 40 litraa. Säkkiin mahtuu arviolta 15 pulloa ja/tai tölkkiä. Määrä riippuu pullojen ja tölkkien koosta ja saattaa olla yli tai alle 15 kappaletta. Jos haluat lähettää enemmän kuin yhden säkin, muista valita oikea lukumäärä! Yhdellä noudolla voit lähettää enintään 6 säkkiä.

smartphone-icon
Me tarjoamme pienten sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätystä eli SER-kierrätystä.

 

Mikä on SER?

Pieniin SER-laitteisiin kuuluvat pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet, joiden ulkohalkaisija on enintään 25 cm. Näihin lukeutuvat lamput, pienet kodinkoneet, sähkötyökalut, lelut, kellot ja hiustenkuivaimet. Myös paristot, akut ja aurinkokennot lasketaan sähkö- ja elektroniikkalaitteiksi. Yhdellä noudolla voit luovuttaa enintään 4 laitetta.

medicine-icon
Me keräämme vanhentuneet lääkkeet niiden poistamiseksi turvallisesti käytöstä.

 

Miten kierrätetään?

Poista reseptilääkkeistä mahdolliset reseptitiedot ja muut henkilötiedot henkilötietojen turvaamiseksi. Irrota vanhat tai käyttämättömät tabletit ja kapselit niiden alkuperäispakkauksesta, pakkaa ne irrallisesti puhtaaseen muovipussiin. Palauta nestemäiset lääkkeet, voiteet ja suihkeet alkuperäispakkauksessa. Varmista, että nestemäiset lääkkeet eivät vuoda. Toimita jodia sisältävät lääkkeet ja elohopealämpömittarit muista lääkkeistä erillään pakattuina. Palauta sytostaatteja sisältävät sairaalajätteet (syövän hoidossa käytetyt lääkkeet tai mm. metotreksaattia sisältävät valmisteet) erillisessä muovipussissa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palauta injektioruiskut ja neulat sairaalajätteistä erillään, pakattuna esimerkiksi läpäisemättömään muovipulloon tai lasipurkkiin. Sairaalajätteet ovat aina vaarallisia jätteitä, jotka on poistettava käytöstä asianmukaisella tavalla.

laundry-icon
Pesula- ja kuivapesulapalvelut.

 

Me toimitamme pyykkisi SOL Pesulaan ja tuomme takaisin! Voit lähettää pestäväksi mattoja, kodintekstiilejä ja kuivapestäviä vaatteita niin monta kuin haluat. Alansa ammattilainen SOL Pesulapalvelut pitää hyvää huolta arvokkaista tuotteistasi. Pesulapalveluiden toimitusaika on arviolta 1 viikko (joka keskiviikko). Mattojen arvioitu toimitusaika on 2 viikkoa (joka keskiviikko). Miten pyykki ja vaatteet pakataan pesulaan toimittamista varten? Kaikki esineet pakataan kuljetukseen tarkoitettuihin muovisäkkeihin. Jokaiseen säkkiin on liitettävä asiakkaan nimi ja puhelinnumero.

pahvit

Pahvin kierrätys.

Pahvin lajitteluohje

Voit lähettää kierrätykseen paperikasseihin pakattua pahvia. Otamme vastaan pahvia vastaavan määrän kuin olemme toimittaneet muita tuotteita eli autosta vapautuvan tilan. Kuitenkin enintään 4 paperikassia.

Keräyspahvin joukkoon kuuluvat pahvilaatikot, ruskea kartonki, voimapaperi ja aaltopahvi sekä ruskeat paperikassit. Keräyspahviin eivät kuulu märät tai likaiset pahvit, folio- tai kelmupahvit, styroksi, muovi tai nestepakkaukset. Märät ja likaiset pahvit kuuluvat energiajakeeseen.

Keräyspahvin joukosta ei tarvitse poistaa teippejä, hakasia tai etikettejä.


Alueet
Asiakkaat


Miksi Fetch?
Toimitukset aamusta iltaan
time-icon
Lämpötilavalvotut toimitukset
temperature-icon
Pienet paketit sekä isot kodinkoneet ja elektroniset laitteet
electronics-icon
Seuraa lähetystä reaaliajassa
notification-icon

"Mukava, hymyilevä ammattilainen toi ruuat kerrottuna aikana. Aivan mahtavaa. Kiitos."

Kauppahalli24

"Toimitus ajallaan ja homma toimii ++++++"

Kauppahalli

"Ihan paras kuski, joka toi tavarat sisälle asti ja rapsutteli koirat vielä lopuksi. Hyvä palvelu????????"

Kauppahalli24

"On time and very friendly courier!"

Verkkokauppa.com

"Erittäin mukava ja kohtelias nuori mies. 10 pistettä!!!"

Yliopiston apteekki

"Kassi tuli juuri ajallaan niin kuin aiemmin ilmoitettiinkin! :)"

Anton ja Anton

About us

Meistä

Enexus Oy on vuonna 2015 perustettu spin-off-yritys, joka tarjoaa lämpötilasäädeltyjä kuljetuspalveluita ja on erikoistunut verkkokauppojen logistiikkaan. Fetch on LastMile-verkkokauppapalvelumme, joka vie toimituksen kaupunkialueilla aivan uudelle tasolle. Palvelualueellamme on 2,5 miljoonaa asukasta ja toimitamme kuukausittain runsaat 25 000 lähetystä. Verkkokaupan asiakkaan uskollisuus perustuu suuresti toimitusten laatutasoon, ja siinä Fetch on oikea kumppani, joka hoitaa tehtävänsä asianmukaisella tavalla.

tuomo

TEEMU MIKKONEN

Toimitusjohtaja

+358 40 683 1110

teemu.mikkonen@enexus.fi

jani-1

JOONA HURSKAINEN

Kuljetusesimies

+358 40 701 8989

joona.hurskainen@enexus.fi

vaino

VÄINÖ VÄLJA

Kuljetusesimies

+358 40 707 4488

vaino@enexus.fi

petteri

PETTERI TUPPURAINEN

Kuljetusesimies

+358 40 663 9700

petteri.tuppurainen@enexus.fi

Ota yhteyttä


Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.