fbpx

Kiertotalous

Kiertotalous on tulevaisuutemme ja Fetch on osa viimeisen mailin logistiikkaa.

Ympäristövaikutus

Tällä hetkellä tarvitsemme noin 1,75 planeettaa tarjotaksemme resurssit kulutukseemme ja imeäksemme jätteemme. Vuoteen 2030 mennessä tarvitsemme 2 planeettaa. Meillä on kuitenkin vain yksi.

Fetch hallinnoi viimeisen mailin logistiikkaa koteihin ja kodeista pois.

Viemme kuluttajakokemuksen täysin uudelle tasolle ja optimoimme kustannuksia ja tehokkuutta palveluntarjoajille.

*SITRA: Vuoteen 2030 mennessä EU:ssa syntyy 700 000 uutta työpaikkaa kiertotalouden ympärille.

Optimoidut ajoreitit ja liikenne

Yhteydessä olevat lähtöpisteet ja toimitukset

Kaksisuuntainen kuljetus (toimitus ja nouto)

Vähemmän tyhjiä ajomatkoja ja optimaalinen ajoneuvo

Kiertotalous

Tämä tapahtuu pitämällä materiaalit ja tuotteet mahdollisimman pitkään kierrossa niin, että niiden arvo samalla säilyy. Kiertotaloudessa tuotanto ja kulutus synnyttävät mahdollisimman vähän hukkaa ja jätettä.

Keskitymme viimeisen mailin logistiikkaan. Lisäksi perinteisten kuljetuspalveluiden lisäksi olemme yhdistäneet monet kiertotalouden palveluntarjoajat samaan paikkaan, joka tekee kierrättämisestä ja uusiökäyttöön antamisesta helpompaa.

Et ainoastaan vastaanota, vaan voit myös lähettää.

Fetchille on myönnetty Euroopan unionin aluekehitysrahaston kehittämisavustusta

Saimme tukea hankkeellemme: Dynaamisesti mukautuvat, tulevaisuuden logistiikan teknologiaratkaisut. Hankkeessa kehitetään täysin uutta, kansainvälisessä avoimessa ekosysteemissä toimivaa, digitaalista logistiikan liiketoimintamallia, joka edistää vähähiilisyyttä, kiertotaloutta ja materiaalitehokkuutta taloudellisesti kestävällä tavalla. Hankkeen päätavoitteina ovat mm. luonnonvarojen kestävän käytön parantamien, dynaamisen reittisuunnittelun käyttöönotto, kiertotalouden ja kierrätyslogistiikan kehittäminen edistämällä energiatehokkuutta ja vähähiilisyyttä. Muita hankkeen tavoitteita ovat mm. aineettomien palveluiden kehittäminen, uusien vähähiilisyyttä ja taloudellista kannattavuutta edistävien portaalien rakentaminen.

Hyppää kyytiin!

Haluaisitteko olla yhteistyökumppani Fetchille?
Lähetämme teille mielellämme yhteenvedon yrityksestämme ja yhteistyömahdollisuuksista.