fbpx

Fetch yrityksellesi

Fetch on logistiikan tulevaisuus, sillä erikoistumme kiertotalouden ratkaisuihin. Yksinkertaistettuna toimitamme tavaroita asiakkaillesi ja noudamme tavaraa asiakkailtasi. Tarjoamalla logistiikan lisäpalveluita asiakkaille toimitusten yhteydessä erotut varmasti joukosta. Fetch säästää aikaa ja rahaa sekä tukee kestävän kehityksen tavoitteitasi. Lisäksi panostamme ainutlaatuiseen ja personoituun asiakaskokemukseen. Takaamme, että asiakkaasi saavat räätälöidyn palvelun, joka vastaa heidän tarpeitaan ja mieltymyksiään.

Miten tämä toimii?

Olemme kehittäneet tulevaisuuden last mile logistiikan alustan, joka optimoi reitit, yhdistää lähtöpisteitä ja toimii kaksisuuntaisesti: toimituksena ja noutona.

Asiakkaan näytteet/tapaukset

Fetch on LastMile- verkkokauppapalvelum e, joka tarjoaa uudenlaisen toimitustavan kaupunkialueilla. Verkkokaupan asiakasuskollisuus riippuu pitkälti toimituksen laadusta, joten Fetch on välttämätön kumppani, joka tekee sen oikein.

Uusi digitaalinen logistiikan liiketoimintamalli, joka toimii avoimessa kansainvälisessä ekosysteemissä ja joka edistää vähähiilisyyttä, kiertotaloutta ja materiaalitehokkuutta taloudellisesti kestävällä tavalla.

Yhteistyökumppaneita :

Vähennä ympäristövaikutuksia jokaisella kuljetuksella.

Tiesitkö, että yli viidesosa vuonna 2021 Euroopassa tapahtuneiden kuljetusten ajomatkoista oli ”tyhjänä ajettuja kilometrejä”. Ajoneuvot siis matkasivat tyhjinä ja tämä tapahtui usein paluumatkalla. Ajoneuvot kulkevat ilman lastia usein ja aiheuttavat näin merkittäviä taloudellisia ja ympäristöön liittyviä kustannuksia sekä kuljetusyrityksille että kuljetusten tilaajille.


Fetchin avulla voit vähentää tätä surullista tilastoa.

Vieraile kaupassa

Yhdistämme kiertotalouden palvelut ja logistiikan tekemällä sen sinulle helpommaksi. Kierrätä, laita uusiokäyttöön tai anna pesulaan kotiovelta.

Tilaa noudot nopeasti ja helposti verkkokauppamme kautta.

Suosituksia

Hyppää kyytiin!

Haluaisitteko olla yhteistyökumppani Fetchille?
Lähetämme teille mielellämme yhteenvedon yrityksestämme ja yhteistyömahdollisuuksista.