fbpx

Yksityishenkilöille

Tarjoamme nopeita toimituksia ja noutoja suoraan kotioveltasi. Olipa kyseessä vanhojen tavaroiden kierrätys tai uusien hankintojen kuljetus, voit luottaa meihin. 
Tuodaan, noudetaan ja pidetään planeetta vihreänä.

Miten Fetch toimii - miksi Fetch?

Lähetä, vastaanota, kierrätä, erilaisia kuljetuspalveluita kaikille.
Fetch on kodin logistiikan ytimessä. Me emme pelkästään toimita laajaa valikoimaa tuotteita vaan tarjoamme lisäksi erilaisia lisäpalveluja kotiovellesi. Itseasiassa se on yksinkertaista – me teemme verkko-ostamisesta todella helppoa.

Asiakkaan näytteet/tapaukset

MyFetch kaupasta voit tilata noudot nopeasti ja helposti kotiovelle kodin erilaisille palveluille. Tarjolla palveluita mm. kierrätykseen, pyykkien kuljetukseen pesulaan ja vanhojen laitteiden uusiokäyttöön. Palvelut lisääntyvät koko ajan ja mukana on tällä hetkellä jo monta kiertotalouteen liittyä toimittajaa.

Tavaroiden saaminen perille ei ole aina helppoa, varsinkaan, kun tilauksen tekee toinen yksityishenkilö. Voimme auttaa viimeisen kilometrin toimituksissa ihmisten välillä.

Tilauksesi toimitetaan kumppanikaupoistamme.

Yhteistyökumppaneide me kanssa voit lähettää käytettyjä paristoja, pulloja ja tölkkejä sekä pahvia kierrätykseen. Voit myös lahjoittaa hyvin hoidettuja vaatteita, tekstiilejä ja kodin tarvikkeita apua tarvitseville.

Yhteistyökumppaneita :

Säästä aikaa, säästä luontoa

Tiesitkö, että keskimääräinen auto seisoo pysäköitynä 95 prosenttia ajasta? Auton omistaminen aiheuttaa raskaan taakan taloudellesi että ympäristölle.
Fetchin avulla poistamme syitä omistaa autoa tarjoamalla tukea kuljetus- ja noutotarpeisiisi.
Lisäetuna sinulle jää aikaa tärkeämpien asioiden hoitamiseen!

Vieraile kaupassa

Yhdistämme kiertotalouden palvelut ja logistiikan tekemällä sen sinulle helpommaksi. Kierrätä, laita uusiokäyttöön tai anna pesulaan kotiovelta.

Tilaa noudot nopeasti ja helposti verkkokauppamme kautta.

Suosituksia

Hyppää kyytiin!

Haluaisitteko olla yhteistyökumppani Fetchille?
Lähetämme teille mielellämme yhteenvedon yrityksestämme ja yhteistyömahdollisuuksista.