fbpx

Meistä

Enexus OY

Fetch on last mile e-kaupan palvelumme, joka tarjoaa uuden tason toimituksia kaupunkialueilla. Palvelualueellamme on 2,5 miljoonaa asukasta, ja suoritamme yli 25 000 toimitusta kuukaudessa.

Kolme suomalaista yritystä parhaan logistiikka- ja kuljetusratkaisun takana

Kolme suomalaista yritystä – Colligx, Kylmästi Paras ja Fetch/Enexus – ovat yhdistäneet voimansa ratkaistakseen logistiikan ja viimeisen mailin kuljetusratkaisujen uudet haasteet. Yritykset säilyttävät oman läsnäolonsa ja liiketoimintansa fokuksen, mutta tekevät yhteistyötä hyödyntääkseen synergiaetuja päällekkäisillä alueilla.

Enexukselle on myönnetty Euroopan unionin aluekehitysrahaston kehittämisavustusta

Saimme tukea hankkeellemme: Dynaamisesti mukautuvat, tulevaisuuden logistiikan teknologiaratkaisut. Hankkeessa kehitetään täysin uutta, kansainvälisessä avoimessa ekosysteemissä toimivaa, digitaalista logistiikan liiketoimintamallia, joka edistää vähähiilisyyttä, kiertotaloutta ja materiaalitehokkuutta taloudellisesti kestävällä tavalla.

Hankkeen päätavoitteina ovat mm. luonnonvarojen kestävän käytön parantamien, dynaamisen reittisuunnittelun käyttöönotto, kiertotalouden ja kierrätyslogistiikan kehittäminen edistämällä energiatehokkuutta ja vähähiilisyyttä. Muita hankkeen tavoitteita ovat mm. aineettomien palveluiden kehittäminen, uusien vähähiilisyyttä ja taloudellista kannattavuutta edistävien portaalien rakentaminen.

Meidän tiimi

Tuomo Pirhonen

Petteri Tuppurainen

Jesse Suominen

Tero Inkeroinen

Logistiikkaohjaajat

Hyppää kyytiin!

Haluaisitteko olla yhteistyökumppani Fetchille?
Lähetämme teille mielellämme yhteenvedon yrityksestämme ja yhteistyömahdollisuuksista.

Hyppää kyytiin!

Haluaisitteko olla yhteistyökumppani Fetchille?
Lähetämme teille mielellämme yhteenvedon yrityksestämme ja yhteistyömahdollisuuksista.